Politica de garanție

Stefsotra oferă o garanție pentru toate produsele vândute clienților. Această garanție acoperă orice defecte de materiale sau de manoperă pentru o perioadă de un an de la data achiziției.

Dacă în timpul perioadei de garanție este descoperit un defect acoperit de această garanție, clientul poate returna produsul către Stefsotra pentru reparare sau înlocuire. Stefsotra va stabili dacă defectul este acoperit de garanție și, dacă da, va repara sau înlocui produsul fără costuri pentru client.

Această garanție nu acoperă daune cauzate de utilizare greșită, neglijență sau uzură normală. Stefsotra nu este responsabil pentru nicio daune, directe sau indirecte, rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsul.

Pentru a face o reclamație în temeiul acestei garanții, clientul trebuie să furnizeze dovada achiziției și să contacteze serviciul clienți Stefsotra pentru a primi instrucțiuni despre cum să returneze produsul.

Această garanție este singura garanție oferită de Stefsotra și înlocuiește toate celelalte garanții, fie că sunt scrise sau implicite. Stefsotra nu va fi răspunzător pentru nicio daune speciale, incidentale sau consecutive care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsul.

Stefsotra își rezervă dreptul de a modifica sau de a rezilia această garanție în orice moment, fără notificare.

Vă mulțumim că ați ales Stefsotra.