Comercial

Site-ul nostru este vizitat în medie de 300 de ori pe zi. Este vorba de aproximativ 1100 de afișări de banner. Anunț postat pe Stefsotra și site-urile suplimentare sunt comparabile în ceea ce privește impresiile cu un ziar important. Site-ul web Stefansotra ocupă poziții înalte la interogări din motoarele de căutare, bannerele noastre sunt plasate pe site-uri populare, publicitatea noastră este publicată constant în materiale tipărite, inclusiv în diverse directoare.

Principalul avantaj de a plasa bannere Stefsotra - acoperire țintă. Utilizatorii de internet care vizitează site-ul nostru nu reprezintă un public întâmplător, sunt acele persoane care sunt interesate de conținutul site-ului și sunt în proces de căutare a Bunurilor Necesare.

Plasarea reclamelor pe site Stefansotra - aceasta este o modalitate excelentă de a atrage atenția clienților asupra Produsului dvs.

Oferim următoarele opțiuni de publicitate pe site-ul nostru:

  • Bannere publicitare statice realizate in stilul portalului cu trecere la resurse interne sau externe
  • Bloc de text - o descriere publicitară a unui produs, grup de produse, servicii cu un link către pagina internă a site-ului sau cu o tranziție la o resursă externă

Contactaţi-ne pentru mai multe informatii