Despre noi

Activitatea principală a Stefsotra este vânzarea de produse din cauciuc pentru o varietate de nevoi precum construcții (furtunuri pentru construcții), vinificație (furtunuri pentru alimente), agricultură (furtunuri pentru udare), industria auto (furtunuri pentru mașini). Astăzi suntem cel mai mare furnizor de produse din cauciuc, ne-am consacrat ca fiind de înaltă calitate a produselor noastre pe piața din Moldova.

 

Stefsotra vinde și materiale de construcție, și anume plăci de marmură și granit. Astăzi vindem plăci din piatră naturală, marmură și granit. Acest material s-a dovedit a fi de înaltă calitate din plăci, oamenii fac trepte în case și intrări, îl folosesc și ca material de finisare, deoarece piatra s-a dovedit în condițiile climatului moldovenesc. Piatra este folosită și pentru blaturile de bucătărie și șorțurile de podea din bucătărie.

 

De 15 ani pe piața din Moldova, ne-am impus ca un produs de încredere și prețuri mici. Vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să vă servim la cel mai înalt nivel.