POLITICA DE RETURNARE

La Stefsotra, ne străduim să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărături posibilă. Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs., îl puteți returna în termen de 30 de zile de la data livrării pentru o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Pentru a iniția o retur, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți la stefsotra@mail.ru . Echipa noastră vă va ghida prin procesul de returnare și vă va oferi o etichetă de retur dacă este necesar.

Odată ce primim articolul returnat, îl vom inspecta pentru a ne asigura că îndeplinește cerințele politicii noastre de returnare. Dacă totul se verifică, vom procesa rambursarea sau schimbul în termen de 10 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că taxele de transport nu sunt rambursabile. Dacă articolul dvs. a fost expediat gratuit, costul transportului inițial va fi dedus din rambursare.

Dacă primiți un articol deteriorat sau defect, vă rugăm să contactați imediat echipa noastră de servicii pentru clienți. Vom colabora cu dvs. pentru a rezolva problema și vă vom oferi un articol de înlocuire, dacă este necesar.

Vă rugăm să rețineți că politica noastră de returnare se aplică numai articolelor achiziționate direct de la Stefsotra. Dacă ați achiziționat produsul nostru de la un comerciant terț, vă rugăm să consultați politica de returnare a acestuia.

Dacă aveți întrebări despre politica noastră de returnare, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți. Suntem mereu bucuroși să vă ajutăm.